Åk till Marie’s Hunderi

God dagens gott folk, hjärtligt välkomna till mig för ännu ett inlägg. Såhär mitt i veckan tänkte jag informera er om en hundbutik i Lund, den heter Marie’s Hunderi. Det är där jag har köpt det mesta till min hund, både när jag fick honom men även numera.

Under hela mitt liv har jag haft ett stort intresse för hundar, det är något jag även längtat efter. När jag var liten hade vi ingen möjlighet att skaffa hund då min mamma är allergisk, vilket fick mig att säga att jag skulle skaffa en egen hund när jag väl flyttade hemifrån. I dagsläget har jag bott hemifrån i snart fem år, därför kände jag att det var dags att äntligen skaffa mig min efterlängtade hund. I början av året var jag iväg och kollade på en valp hos en kennel, vilket senare blev min valp. Jag föll direkt och han verkade tycka om mig, därför bestämde jag mig för att köpa honom. För några månader sedan fick jag hem honom och så glad jag har varit sedan dess har jag nog aldrig varit tidigare. När jag skulle få hem honom behövde jag köpa en massa tillbehör, bland annat säng, koppel och leksaker. Sedan tidigare hade jag hört talas om denna hundbutik i Lund så jag gick dit för att se vilket utbud de hade på produkter. Det visade sig att de hade det mesta som jag behövde, så den gången kom jag hem med många saker tillägnat åt min hund. Efter det har jag vänt mig till dem flera gånger när jag har behövt köpa nya hundsaker, varje gång kommer jag hem med något nytt som min hund älskar. Allt det som jag har köpt där har varit av bra kvalité och nästan ingenting har gått sönder förutom leksakerna som min hund faktiskt tuggar sönder. Jag skulle vilja tipsa er om att åka till denna hundbutik i Lund om ni letar efter kvalitativa produkter till er hund.