Behöver du reparera bilen eller någon maskin?

Hej på er den här dagen! Jag hade några maskiner som behövde repareras häromsistens, och jag vände mig då till en bilverkstad i Värnamo för att få hjälp. Denna bilverkstad som lagar både bilar och maskiner är det är bra om så många som möjligt får reda på att de finns. För det är alltid bättre att laga sina maskiner än att slänga dem för att köpa nya. Företaget som jag talar om heter Persson Div. Service. 

 

Jag har en liten firma inom skogsindustrin och det är många olika slags maskiner som jag har användning av så länge de fungerar förstås. Nu senast var det en flismaskin som krånglade, men med lite hjälp av Perssons Div. Service var problemet snabbt avklarat. Jag har haft stor användning av det här företaget, och det är bra att de kan vara både en bra bilverkstad för oss i Värnamo, och en firma att anlita för service och reparationer av maskiner. De som jobbar på Persson Div. Service är av den uppfattningen att alla ska få hjälp, oavsett om det är ett resurskrävande uppdrag som kräver omfattande insatser, eller om det bara är något litet enkelt. Jag tror att ni kommer bli mycket nöjda med denna bilverkstad i Värnamo som är så mycket mer än bara en bilverkstad. Perssons Div. Service har verkligen gjort sig förtjänta av att få lite god uppmärksamhet här på bloggen, med tanke på alla de kvalitativa resultat de ständigt ser till att leverera. Det var nog inte så mycket mer att säga om det här företaget för jag tror jag har fått sagt det jag ville! Så då återstår det inget annat mer än att önska er en fortsatt fin dag!