En riktigt bra heminredningsbutik!

Varmt välkomna tillbaka hit till min blogg! Jag hoppas att ni alla har haft en riktigt fin sommar så här långt och att ni fortfarande har massor av soliga och roliga dagar framför er. Det vet jag i varje fall att jag har! Hur som helst dock så hade jag ju här idag tänkt mig att jag skulle ta och skriva lite kort om en heminredningsbutik här på Gotland, men som även finns i Uppsala, för alla ni som nu under den senaste tiden har hört av er hit till mig och undrat ifall jag kan dela med mig av någon bra sådan.

Det är nämligen så att jag länge har funderat på om jag ska skriva om dem och nu efter min senaste visit i deras butik så bestämde jag mig helt enkelt för att jag bara måste ta och uppmärksamma dem lite här på min blogg. Heminredningsbutiken i fråga heter inget mindre än Tyrsjöns Hem och Design och jag tycker utan tvekan att det är just hit som man ska vända sig ifall det nu är så att man är intresserad av att finna riktigt fin heminredning och befinner sig någonstans i närheten av detta. Personligen så lyckas jag verkligen alltid hitta någonting som jag tycker passar mig för stunden och det som jag är ute efter. Men sedan så tycker jag även att det finns ett så pass bra och brett sortiment, så att vad man nu än då har för stil och smak så kan man finna någonting som man vill ha. Hur som helst så ska jag nog dock inte tjata på för länge nu, men jag hoppas ändå att det här kommer att på ett eller annat sätt vara till hjälp för er som nu har hört av er angående detta och att ni även kommer att kika in hos Tyrsjöns Hem och Design!